9 Stappenplan en Nationaal Golfpaspoort.

Met het 9-stappenplan hebben de PGA Holland en de NGF een methodiek
ontwikkeld die elke golfer in de gelegenheid stelt om zelf te bepalen hoe hij/zij zichzelf wil ontwikkelen. Wil je plezier hebben op de golfbaan, dan kan dit al als je in Stap 1 of 2 bent aangekomen. De golfer die meer ambitie heeft, kan zich door-ontwikkelen middels een goede begeleiding van degolfprofessional, en het 9-stappenplan dient als leidraad. Het 9-stappenplan voorziet in het ontwikkelen van de vaardigheid van elke golfer. Dit is essentieel aangezien dit voor meer plezier zorgt op en rondom de golfbaan. Zodra je als golfer meer plezier haalt uit het oefenen en spelen,
dan zul je actiever en frequenter de golfbaan bezoeken met je familie en vrienden.

Wij wensen je dan ook ontzettend veel plezier met het beoefenen van deze ook ontzettend veel plezier met het beoefenen van deze prachtige sport !
Er wordt les gegeven op golfclub de Dorpswaard op dinsdag, woensdag en zaterdag van  9.00 uur t/m 18.00 uur, in de zomer ook ’s avonds. Bij golflinked Wijchen op donderdag van 14 tot 22 uur en op zondag van 9 tot 13 uur. Cursussen kunnen alleen plaatsvinden bij voldoende belangstelling.

AANMELDENMeld u zich hier aan voor uw golflessen

STAP 1

Stap-1

Stap 2

Stap-2

Stap 3

Stap-3

STAP 4

Stap-4

Stap 5

Stap-5

Stap 6

Stap-6

STAP 7

Stap-7

Stap 8

Stap-8

Stap 9

Stap-9