873073_90625575Of je nou droomt van een golfcarrière of de Europese Tour, of u wilt gewoon een balletje slaan in een mooie omgeving.  Iedereen kan golfen leren.

Bij het golf speelt talent en balgevoel minder een rol dan bij bijvoorbeeld tennis of hockey.De bal ligt namelijk stil en u staat stil en u bent niet afhankelijk van een tegenstander die u in de problemen brengt.Dit betekent natuurlijk niet dat u de bal meteen 200 meter verder op slaat, maar met veel oefenen kan een ieder leren golfen op zijn eigen niveau.De één leert door te kijken naar een beweging, de ander door alle facetten in de technieken door te nemen.

Met mijn achtergrond van Sportacademie en CIOS ben ik getraind om te zien hoe (efficient) iemand beweegt. Zo probeer ik een startende golfer zo snel mogelijk een goede bal te laten slaan, maar ook probeer ik op basis van balvlucht en balcontactde techniek van de geoefende golfer efficienter te laten verlopen.Met mijn kennis van het menselijk lichaam is het ook mogelijk om golfers met fysieke problemen te leren golfen. Niet iedereen kan namelijk met de swing van Tiger Woods de bal wegkrijgen. Ik maak daarom voor één ieder een individuele analyse van de beweging en pas de techniek aan zodat blessures worden vermeden.

Naast mijn achtergrond van Sportacademie en CIOS heb ik zelf ook op het hoogste nationale niveau gespeeld.Als fulltime playing professional heb ik nationale en internationale toernooien gespeeld.Met deze ervaring begeleidt ik ook topgolfers naar een hoger niveau of zelfs een internationale profcarriere.

Heeft u altijd al eens golfen willen leren of wil u u spel verbeteren meldt je dan aan op de website: www.golflerenbrabant.nl.