jules_staand_300x800‘Ik lach mijn fouten weg’

Golf Jules Kappen uit Oss wint Monday Tour voor professionele golfleraren (bron Brabants Dagblad 18-09-2010). Klik hier voor de volledige tekst. Kijk ook op Wikipedia onder Jules Kappen.

Mijn naam is Jules Kappen. Ik ben getrouwd met Odette, heb een zoon  en een dochter  en woon in Oss. Ik ben sinds 1998 PGAGolfprofessional, waarvoor ik de Opleiding tot Golfprofessional gedaan heb. Dit is een tweejarige opleiding aan het van Schwinderen college en wordt georganiseerd door de PGA-Holland en de Nederlandse Golffederatie. Daarvoor heb ik het Cios en de Sportacademie gedaan.

Les geven en wedstrijden spelen

Naast Golfprofessional ben ik ook Tennisleraar, Basketbaltrainer en Windsurfinstructeur. De hiervoor vereiste diploma’s heb ik allemaal op het Cios behaald. Na de opleiding tot Golfprofessional heb ik bijna 5 jaar met veel plezier les gegeven op Golf en Businessclub “de Scherpenbergh” in Apeldoorn. Na 1,5 jaar fulltime professionele toernooien te hebben gespeeld, heb ik gewerkt op Golfbaan “Oijense Zij” in Oss. Ook heb ik les gegeven op golfbaan de Stippelberg in Bakel en golfbaan Welschap in Eindhoven. Sinds vorig jaar geef ik les op Golflinked Wijchen waar ik op donderdag en zondag lesgeef. Dinsdag, woensdag en zaterdag geef ik golfles op Golfclub De Dorpswaard in Kerkdriel.

Naast het lesgeven ben ik nog volop bezig met het spelen van toernooien op de PGA-Holland Tour. U kunt mijn resultaten volgen op www.pgaholland.nl onder wedstrijden.