Toen ik 27  jaar geleden op het CIOS begon met golf had ik nooit gedacht nog met de Nederlandse top mee te kunnen. Ik ben puur gaan golfen om golfleraar te worden.

Maar al een paar jaar na de opleiding tot Teaching Professional ging het spelen zo goed dat ik met sponsoring fulltime kon gaan spelen. Dit heb ik 1 jaar mogen doen, maar door sponsorgebrek heb ik de uitdaging om het hoogste niveau te halen moeten opgeven.

In de tijd dat ik fulltime speelde speelde ik naast de PGA-Holland-Tour ook de EPD-Tour, dit is zeg maar de 3de divisie van de europese Tour. Hier heb ik in mijn eerste jaar toch redelijke prestaties geleverd. In mijn 2de toernooi op deze EPD-Tour werd ik 12de in Bad Windsheim met een score van 6 onder Par de laatste dag in een internationaal veld.

Ook speelde ik dat jaar in de halve finale van het Nederlands Matchplay Kampioenschap.Mijn beste positie in de Nederlandse Order of Merrit was de 19de plaats.

Een treetje lager heb ik ook op de Monday Tour gespeeld en won in 2010 dit toernooi-circuit na 2 toernooioverwinningen dat jaar. lees meer Stukje Brabants Dagblad

Naast lesgeven speel ik ook nog op de PGA-Holland Tour, dit is het wedstrijdcircuit voor Golfprofessional en heeft z’on 7 toernooien per jaar. Dit jaar hoop ik weer een top 20 positie te bereiken. Het rare is dat je weet dat er meer inzit en ik ga ook nog steeds beter spelen.

Alleen is het gat met de fulltime spelers te groot om voor de prijzen mee te doen.

Mijn doel is om toch nog een keer een toernooi op dit niveau te winnen en om een keer deel te nemen aan het klm-open, waar ik al een aantal keren dicht bij was.Hiervoor ben ik op zoek naar sponsoring om op dit niveau te kunnen blijven spelen. Ik doe er natuurlijk wel iets voor terug, zoals geven van golflessen, begeleiding in de baan, organiseren van clinics, bedrijfsdagen en pro-ams.

Dus bent u geïnteresseerd kunt u altijd contact opnemen dan spelen we een rondje golf en kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.