Start van het wedstrijdseizoen

Het wedstrijdseizoen is weer van start gegaan. Ook dit jaar speel ik weer in de Benelux Golftour, Monday Tour en de PGA Holland Tour. Afgelopen maandag was de eerste Monday Tour op de smalle baan van het Rijk van Nunspeet. 39 professionals verschenen aan de start.

Daar begon ik op hole 1 van Baan Noord meteen met een birdiekans die de hole lipte. Op hole 2 was het wel raak nadat ik mijn bal op de par 4 in 1 keer op de green sloeg maakte ik twee putt voor birdie. Een voortvarende start maar helaas sloeg mijn drive op 4 via een boom out of bounds met als gevolg een dubbel bogey. De finish was slordig met op 15, 16 en 17 bogeys. Uiteindelijk een 77, vijf boven par en een 7de plaats.

Uitslag

Naam                            Score         Netto

1       Gust Maes                    72.0

2       Niels Kraaij                   73.0

3       Ramón Schilperoord     75.0

4       Michael Versteege        75.0

5       Johan Eerdmans          76.0

6       Fernand Osther            76.0

7       Kevin Broekhuis            77.0

7       Duane Peeters              77.0

7       Jules Kappen                77.0

10     Didier De Vooght          78.0

Bekijk mijn wedstrijdkalender en de uitslagen via de volgende link.

http://pgaholland.nl/wedstrijden/wedstrijd-kalender/wedstrijd-kalender/

ned_rijkvannunspeet_golf1W10PB

Jules

Reacties