Seizoenseinde

Door alle drukte heb ik helaas niet meer na alle toernooien een verslag kunnen schrijven. Na een goed begin van het seizoen, helaas een matig einde. Vooral de putter liet me in de steek. In Maastricht ben ik net buiten de prijzen gevallen.

Dit was ook het geval bij de Twente Cup. Briljant gespeeld, maar bij het putten liet ik het liggen. Het KLM Open Ticket ging daardoor weer aan mijn neus voorbij.

Op de” Royal Antwerp” , notabene een baan waar ik vorig jaar won, ook een wanprestatie neergezet. Gelukkig behaalde ik daarna nog wel een derde plaats op de Amsterdamse. In Houthalen werd ik met belabberd spel, 31ste , mijn slechtste prestatie van het jaar. Op Wouwse Plantage een 10de plek met een score van 80 slagen.

In de Order of Merit van de Benelux Golftour ben ik uiteindelijk als 8ste geëindigd. Op de Nederlandse Tour een 16de plaats en op de internationale order of merit een 28ste plek.

Niet mijn slechtste jaar, maar het begin van het jaar zag er zo veel belovend uit. Als kers op de taart hadden we afgelopen maandag nog het mixed foursome, waar ik met Sandra Eggermont nog mooi tweede werd op de Rosendaelsche Golfbaan.

Volgend jaar speel ik natuurlijk weer alles mee als voorbereiding op mij debuut op de Senior Tour in 2019. Deze winter ga ik  gebruiken voor het verbeteren van mijn swing, maar ik zal vooral moeten gaan werken aan het putten.

Rosendaelsche

Jules

Reacties