jules_staand_300x800‘Ik lach mijn fouten weg’

Golf Jules Kappen uit Oss wint Monday Tour voor professionele golfleraren (bron Brabants Dagblad 18-09-2010). Klik hier voor de volledige tekst. Kijk ook op Wikipedia onder Jules Kappen.

Mijn naam is Jules Kappen. Ik ben 43 jaar, getrouwd met Odette, heb een zoon  en een dochter  en woon in Oss. Ik ben sinds 1998 PGAGolfprofessional, waarvoor ik de Opleiding tot Golfprofessional gedaan heb. Dit is een tweejarige opleiding aan het van Schwinderen college en wordt georganiseerd door de PGA-Holland en de Nederlandse Golffederatie. Daarvoor heb ik het Cios en de Sportacademie gedaan.

Les geven en wedstrijden spelen

Naast Golfprofessional ben ik ook Tennisleraar, Basketbaltrainer en Windsurfinstructeur. De hiervoor vereiste diploma’s heb ik allemaal op het Cios behaald. Na de opleiding tot Golfprofessional heb ik bijna 5 jaar met veel plezier les gegeven op Golf en Businessclub “de Scherpenbergh” in Apeldoorn. Nu zoek ik het wat dichter bij huis. Na 1,5 jaar fulltime professionele toernooien te hebben gespeeld, ben ik aan de slag gegaan als Golfleraar op Golfbaan “Welschap” te Eindhoven.

Naast het lesgeven ben ik nog volop bezig met het spelen van toernooien op de PGA-Holland Tour. U kunt mijn resultaten volgen op www.pgaholland.nl onder wedstrijden.