Zijn uw grips of Shaft aan vervanging toe?

Nu uw grip vervangen voor €10,00 per club met originele Golf Pride grips.

Zijn u grips of Shafts aan vervanging toe ? Of bent u toch toe aan nieuwe clubs….?
Dit alles is mogelijk bij Golfschool Jules Kappen.

Grips verwisselen is geen hogere wiskunde, maar als je niet goed bent voorbereid of slordig werkt, wordt het een gigantische smeerboel in de garage en sta je de volgende dag met gedraaide, plakkerige grips op de tee. Laat het bij twijfel dus over aan de professional – hij is snel en je weet zeker dat je grips recht en stevig op je clubs komen.

Een ander voordeel van een professionele fitter is dat hij kan uitzoeken of je een standaardgrip nodig hebt of bijvoorbeeld beter geholpen bent met extra lagen tape. De grip is het enige onderdeel van de golfclub dat je vasthoudt en heeft invloed op gevoel, feedback en de activiteit van je handen.

De shaft van uw golfstok wordt wel gezien als de motor van uw stok. Belangrijkste onderscheid bij het kiezen van een shaft is de keuze tussen staal of graphite. Wanneer kiezen we voor staal en wanneer voor graphite? Hiervoor moeten we de eigenschappen kennen. Staal geeft meer gevoel. Staal is (wat) zwaarder. Graphite is dus lichter. Graphite geeft meer snelheid. Graphite houdt eventuele trillingen weg.

Stalen shaft

Staal is gewoon een stalen buis die is aangepast zodat hij in een golfstok past en zo dat er mee geslagen kan worden, dat de shaft dus niet breekt of buigt bij de weerstand die ontstaat als we een golfbal slaan.

Graphite shaft

Graphite is een kunststof. Een graphite shaft is samengesteld uit vezels met daar doorheen een bepaalde hoeveelheid composite. Als we een shaft van alleen maar graphite zouden hebben dan zou hij snel breken. Hoe meer graphite er verhoudingsgewijs in de shaft zit hoe duurder deze zal zijn maar de shaft geeft ook meer gevoel.

Voor meer informatie en prijzen, kunt u contact opnemen via de mail:
info@golflerenbrabant.nl.
Of bel: Tel: 06-22011578

wm_golflerenbrabant

Reacties