Jules Kappen


golfprofessional




'Ik lach mijn fouten weg' Golf Jules Kappen uit Oss wint Monday Tour voor professionele golflieraren (bron Brabants Dagblad 18-09-2010). Klik hier voor de volledige tekst. Kijk ook op Wikipedia onder Jules Kappen.


Mijn naam is Jules Kappen. Ik ben 43 jaar, getrouwd met Odette, heb een zoon van 8 en een dochter van 3 en woon in Oss. Ik ben sinds 1998 PGAGolfprofessional, waarvoor ik de Opleiding tot Golfprofessional gedaan heb.Dit is een tweejarige opleiding aan het van Schwinderen college en wordt georganiseerd door
de PGA-Holland en de Nederlandse Golffederatie. Daarvoor heb ik het Cios en de Sportacademie gedaan.


Naast Golfprofessional ben ik ook Tennisleraar, Basketbaltrainer en Windsurfinstructeur. De hiervoor vereiste diploma's heb ik allemaal op het Cios behaald. Na de opleiding tot Golfprofessional heb ik bijna 5 jaar met veel plezier les gegeven op Golf en Businessclub "de Scherpenbergh" in Apeldoorn.
Nu zoek ik het wat dichter bij huis. Na 1,5 jaar fulltime professionele toernooien te hebben gespeeld, ben ik aan de slag gegaan als Golfleraar op Golfbaan "Oijense Zij".

Naast het lesgeven ben ik nog volop bezig met het spelen van toernooien op de PGA-Holland Tour. U kunt mijn resultaten volgen op www.pgaholland.nl onder wedstrijden.


Jules Kappen,

PGA-Golfprofessional

 

 

Wedstrijdkalender op www.pgaholland.nl











NVG GOLF Golfacademie pgaholland





Nieuwsblog




Golf-Tweets

NVG Holland De Golfacademie PGA Holland